
(c) Chan Chee Keong, all rights reserved, uploaded by Chan Chee Keong
Pteruthius aeralatus
Sign in to saveAlso known as Blyth's Shrike-abbler, White-browed Shrike-babbler
species of bird
Species
Least ConcernWhite-browed Shrike-Babbler
SPECIES
- KingdomAnimalia
- PhylumChordata
- ClassAves
- OrderPasseriformes
- FamilyVireonidae
Observations878
Observations recorded32,902
via GBIF · IUCN
Museum specimens
- Specimen records
- 67
- With media
- 40
- Family
- Vireonidae
- Collections
- CLO, MNHN
- Recorded in
- Bhutan, Malaysia, Vietnam, Indonesia, Thailand, Chine, China, Nepal
Wikidata facts
- Instance of
- taxon
- Parent taxon
- Pteruthius
- Mass
- 36
- Image
- Pteruthius aeralatus - Chrissy McClarren and Andy Reago - 453288227.jpeg
Show 10 more facts
- taxon name
- Pteruthius aeralatus
- taxon rank
- species
- Commons category
- Pteruthius aeralatus
- IUCN conservation status
- Least Concern
- litter size
- 3
- endemic to
- Mahananda Wildlife Sanctuary
- taxon common name
- alótria-de-sobrancelha-branca
- short name
- P. aeralatus
- taxon range
- Nanling Mountains
- taxon author citation
- Blyth, 1855
Sources (4)
via Wikidata · CC0
Gallery (2)
Available in 14 languages
- Español
- Français
- 中文
- Bahasa Indonesia
- Basque
- Catalan
- Cebuano
- Hungarian
- Nederlands
- Svenska
- Tiếng Việt
- Ukrainian
- فارسی
via Wikidata sitelinks · CC0